„Šiemet buvo surinkta 1600 vaiku svajonių, o įgyvendinta net 1400. Pernai buvo surinkta vos 800, o iš jų įgyvendinta tik apie 75 procentai. Šiemet žmonės buvo be galo geranoriški. Ir projekto autoriai, ir atlikėjai koncertavo be atlygio, aukodami savo laiką ir darbą. Prie vaikų svajonių išpildymo šiemet prisidėjo ir dainininkė Džordana Butkutė. Vaikams jau vien tai, kad iš arti gali pamatyti savo mėgstamą atlikėją, yra didelis džiaugsmas“, – DELFI pasakojo koncerto organizatoriai.

Ketvirtadienio vakarą vykusio koncerto metu scenoje pasirodė Giedrius Leškevičius, Eva Basevičiūtė, Arvydas Martinėnas-Vudis, Algirdas Grūdinskis-Grūdas, Rūta Žibaitytė, Donatas Šinkūnas-Dūmas ir kiti.

Renginio organizatoriai, pasakodami apie jau antrus metus sėkmingai vykdomą veiklą, džiaugėsi, jog „Vaikų svajonės“ pernai startavo bendradarbiavęs tik su sostinės savivaldybės vaikais, o šiemet – jau su dešimties savivaldybių socialinės paramos centrų vaikais.

„Vaikų svajonių“ projekto pagrindinis tikslas – pasiekti, kad kuo daugiau vaikų, gyvenančių sudėtingomis socialinėmis sąlygomis, gautų kalėdines dovanas, apie kurias svajoja.

Projekto autoriai bendrauja su socialinės rizikos bei socialinių įgūdžių stokojančiose šeimose augančiais vaikais, kurie dažnai užmirštami kitų socialinių projektų ar akcijų metu. Jie yra įsitikinę, kad vaikams, augantiems skurdžiose šeimose, kuriais nesirūpinama arba prieš kuriuos smurtaujama, pagalbos ir šilumos reikia ne mažiau negu kitiems.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją