„Mums teko ne kartą dirbti su įvairiais fotomenininkais, pozuoti jiems, bet paskutiniai kadrai pranoko bet kokius mūsų lūkesčius, – emocijomis dalijasi „Pinup Girls“ narės. – Džiaugiamės, jog paskutinėje fotosesijoje fotografui Albert Pocej pavyko itin gerai atskleisti menišką mūsų pusę, moteriškumą, subtilų seksualumą.“

Daug šurmulio prieš kelis mėnesius pramogų pasaulyje kilo po to, kai beveik nuogų „Pinup Girls“ narių nuotraukos pasirodė viename garsiame vyrams skirtame žurnale.

„Seksualumas yra vizitinė mūsų grupės kortelė. Todėl tikėtina, kad dar ne kartą pozuosime apsinuoginusios. Esame įsitikinusios, kad kiekviena mergina privalo savo fotoalbume turėti karštų savo nuotraukų“, – nuomonę dėsto Viktorija, Ieva ir Agota.

Beje, 2012 metai „Pinup Girls“ merginoms prasidėjo ne tik gražia menine fotosesija, bet ir puikia žinia iš M.A.M.A. apdovanojimų rengėjų. Lietuvos pramogų pasaulio debiutantės buvo pakviestos pasirodyti įspūdingame šou sausio 8 dieną „Žalgirio arenoje“, Kaune kartu su merginų grupėmis „Šarkos“ (buvusi „Yva“) ir „Studentės“.

„Buvome maloniai nustebintos. Esame tokia jauna grupė, bet jau sulaukėme kvietimo dalytis scena su muzikos pasaulio senbuvėmis. Žavimės tiek grupe „Šarkos“, tiek „Studentėmis“. Šios merginos yra daug pasiekusios, jos mums yra pavyzdys, todėl bus šaunu bendradarbiauti“, – gražių žodžių kolegėms negaili „Pinup Girls“ narės ir pažada įspūdingą bendrą šou.

Tačiau į didžiulį šou merginoms patekti buvo ne taip jau ir sudėtinga. Grupės vadyba rūpinasi M.A.M.A. apdovanojimų organizacinio komiteto narys Martynas Tyla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją