Savęs turtingu žmogumi nelaikantis A. Oželis pripažįsta jau viršijęs statistinio lietuvio pajamas ir yra įsitikinęs, kad kiekvienas galėtų gyventi geriau, jei mažiau skųstųsi, o daugiau veiktų. “Viskas duota žmogui, todėl kiekvienas gali dirbti ir užsidirbti, tik nereikia verkti”, - sako verslininkas.

Prieš septynis metus tik skolas ir vieną litą kišenėje, paties teigimu, turėjęs A. Oželis dabar gyvena tam, kad gyventų gražiai ir noro gyventi geresniame būste ar turėti geresnį automobilį tuštybe nelaiko. “Reikia stengtis gyventi gražiai”, - sako gyvenimo gurmanas A. Oželis. Taip pat priduria, kad kiekvienas pasirenka tai, dėl ko gyvena ir dirba.

Šį kartą laida “Gyvenimas yra gražus” klausia: Ar lengva būti turtingam? Savo patirtimis ir gyvenimo istorijomis taip pat dalinsis verslo konsultantas Aleksandras Abišala, rašytojas ir verslininkas Šarūnas Navickis, pensininkas Alfredas Andrijauskas bei garsi teisininkė Jūratė Zabielaitė.

Laida “Gyvenimas yra gražus” šį penktadienį, spalio 22 dieną 18.45 val. per LTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją