Pristatęs, kokia proga pakvietė svečius į nepriekaištingoje aplinkoje surengtą šventę, Mantas pakvietė visus vaišintis prabangiais saldumynais ir ypatingais gėrimais, pabendrauti.

„Šeimos nariai ir artimiausi draugai, jaukumas, šiek tiek pritemdyta šviesa, prabanga, tamsios užuolaidos, šviesios gėlės ir komfortas. Būtent tokios turėtų būti šventės kiekvienuose namuose“, – naujienų portalui DELFI pasakojo M. Petruškevičius ir pridūrė ypatingai besidžiaugiąs tokiu gausiu būriu svečių, kurie atvyko į vakarėlį. Esą Mantui jau vien žinoti, kad beveik visi geriausi jo bičiuliai atvyko – labai malonu.

Stilistas pasidžiaugė, kad į vakarėlį susirinkę bičiuliai puikiai supranta, kas iš tiesų yra grožis ir tikroji prabanga. Mantas atskleidė specialų saloną draugams išrinkęs todėl, kad nenuviltų nė vienos ponios lūkesčių. „Juk Kalėdos ir yra blizgesys, prabanga, puiki nuotaika, būtent todėl ir išsirinkau šią vietą šventei. Per šventes mūsų visų namai turi būti pripildyti gerų emocijų“, – besidžiaugdamas artėjančiomis šv. Kalėdomis ir Naujaisiais kalbėjo M. Petruškevičius.

Gėlėmis apdovanoję draugą, pakvietusį į vakarėlį, svečiai neilgai trukus buvo paraginti vaišintis prabangiais saldumynais ir ypatingais gėrimais.

Mantas į šventę pasikvietė buvusią verslininkę Astą Valentaitę, dizainerę Audronę Bunikienę, modelių agentūros vadovę Jolantą Sadauskienę, supermodelį Simoną Starkutę. M. Petruškevičiaus kvietimą priėmė ir kauniečiai verslininkai Irena ir Visvaldas Matijošaičiai, Alma Latvytė, Daina Bosas, Birutė ir Rimtautas Vizgirdos, Irena Marozienė, Nadežda Novickienė bei kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)