42195M – tokius automobilio numerius pamatę laidos dalyviai suko galvą, ką jie galėtų reikšti ir kas galėtų būti automobilio su tokiais numeriais savininkas. Pasirodo, viskas gana paprasta. Juk maratono trasos ilgis – 42 km 195 metrai. Nieko keisto, kad šie skaičiai labai svarbūs nacionalinei čempionei Ž.Balčiūnaitei.

BTV laidoje „Šeštasis pojūtis“ sportininkė apie save papasakojo ir daugiau įdomių dalykų. Ž.Balčiūnaitė, kaip ir visa jos šeima, beprotiškai mėgsta pieną – per dieną ji viena jo išgeria apie 2-3 litrus. Jos treneris, jiems viešint Jungtinėse Amerikos Valstijose, netgi padovanojo jai puodelį, skirtą specialiai tik šiam gėrimui. Živilei jis tapo vienu mylimiausiu iš jos puodelių kolekcijos.

Dar vienas asmeninis Živilės daiktas, turėjęs padėti laidos dalyviams atspėti jos tapatybę, buvo specialios rankovės, kurias ji užsideda bėgiodama. Juk jai tenka bėgti įvairiomis oro sąlygomis – nepaisant lietaus, krušos ar vėjo. Tačiau jas apžiūrinėdami laidos, kuri eteryje pasirodys sekmadienį 20.20 val., dalyviai niekaip negalėjo nuspręsti, kam šis daiktas skirtas ir nutarė, kad tai – kojinės.

Beje, užsienyje Živilės Balčiūnaitės vardo gerbėjai nežino... Tačiau gerai žino Small Z, kaip jie vadina garsiąją lietuvių sportininkę, nes niekaip neįsimena per sudėtingos jos pavardės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją