„Tai vyksta jau ne pirmus metus, kai jie pas mus neateina. Politikai tiesiog ignoruoja „Ištiesk gerumui ranką“. Šiemet tik dar kartą pasitvirtino jų tradicijos. Man dėl to labai gaila ir liūdna, kad žmonės nepasitaiso. Duok Dieve jiems sveikatos. Kai rinkimai artėja, politikus mes matome visai kitokius, tačiau tikri žmonės išlieka žmonėmis net ir sunkiomis akimirkomis. Tegul visi žmonės sužino, kaip jie elgiasi ir per rinkimus juos atsirinks“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Mergina scenoje pasirodė drauge su grupės „Yva“ jaunosiomis auklėtinėmis ir smuikininke Julija Ivanovaite. Naujienų portalui DELFI I. Kazlauskaitė papasakojo, jog ir daina, ir dizainerės Ellos Tatarinovos suknelė, ir mažųjų šokėjų pasirodymas parengtas renginio išvakarėse.

Renginio organizatoriai džiaugėsi, jog koncerto metu TV žiūrovai fondui suaukojo apie 127 tūkst, ir 24 tūkst. internetu. Būrys atlikėjų, pasirodžiusių scenoje tiesioginio eterio metu, koncertavo be atlygio. Tarp geradarių buvo ir iš viešumos pastaruoju metu dingusi dainininkė Asta Pilypaitė. Ji TV ir vėl pasirodė po pertraukos, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Vladas Kovaliovas, Elena Puidokaitė, Evelina Anusauskaitė, Sasha Song, Stano ir tarptautinis choras, „Čilinam“ ir kiti.

I. Kazlauskaitė pasakojo, jog kiekvienais metais jai atrodo, jog vis per mažai prisideda prie labdaros ir paramos fondo veiklos, todėl šiemet dėl šios priežasties ir nusprendė renginiui padovanoti himną.

„Buvo metas, kai man labai skaudėjo širdį, buvo užplūdęs liūdesys, klausiau Melanie Thorton kūrinių ir apsiverkiau. Būtent tuo metu galvoje gimė žodžiai. Jie pradėjo lietis... Supratau, kad jie puikiai tiks šios akcijos dainai“, - apie tai, kaip gimė idėja sukurti himną „Algojimui“, pasakojo I. Kazlauskaitė.

Mergina džiaugėsi, kad muzikos prodiuseris Stano ryžosi bendradarbiauti. Jo studijoje ir buvo įrašyta Ingridos daina.

„Daina – bendras visos komandos darbo rezultatas. Stano skubiai įrašė dainą, Julija puikiai akomponavo, mažiosios „yvutės“ tik vakar vakare pastatė šokį, Ella Tatarinova mane papuošė suknele ir aksesuarais iš savo drabužių kolekcijos. Jai reikėjo suknelę pritaikyti specialiai man ir visą tai dizainerė padarė paskutinę akimirką“, - pasakojo Ingrida ir pridūrė bijojusi, kad viskas pavyktų.

„Stengiausi kuo daugiau savęs atiduoti, o šį vakarą tikrai atidaviau visą save. Viską dariau iš visos širdies“, - kalbėji ji.

Ingrida, aktyviai bendradarbiaudama su paramos ir labdaros fondu, nagrinėja vaikų su negalia artimųjų atsiųstas anketas, ieško žmonių, galinčių padėti išpildyti jų svajones.

„Siūlau nepamiršti sergančiųjų, nes niekada nežinome, kas mūsų pačių laukia ateityje. Bet kuris iš mūsų galime susilaukti tokios pat lemties kaip jie. Ateityje ir pati būsiu mama. Tas jasmas manyje yra toks stiprus, todėl ir susimąstau“, - kalbėjo I. Kazlauskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją