Stano ir Urtė prieš pasirodymą užsuko į Lietuvos televizijoje įsikūrusią kavinę susikibę rankomis, prisėdę prie stalelio vaišinosi arbata ir meiliai šnekučiavosi.

Tiesa, pati U. Šilagalytė dar prieš Stano santuokos griūtį taip pat išgyveno santykių dramą. Mergina draugavo su buvusiu TV laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės širdies draugu Dominyku Butvilu.

Dar šį rudenį dainininko santuokai netikėtai subyrėjus į šipulius, pramogų pasaulio užkulisiuose imta kalbėti, esą sutuoktinių skyrybų priežastimi tapo dainininkė Urtė, tačiau Stano į kalbas apie asmeninį gyvenimą leistis nebuvo nenusiteikęs.

Naujienų portalo DELFI klausiamas, ar juodu su Urte galima laikyti pora, atlikėjas nesutriko, tačiau nebuvo kalbus, kaip įprastai ir į klausimą iš pradžių atsakė šypsena, tačiau netrukus pridūrė pasistengsiąs nenuvilti.

Nuotraukos - netrukus DELFI galerijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją