Dar visai neseniai vykusioje „L'Officiel“ 90-ojo jubiliejaus šventėje D.Bosas pasirodė pasipuošusi suknele iš naujausios dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekcijos. Tuomet naujienų portalui DELFI moteris pasakojo labai besidžiaugianti, kad šį apdarą jai pavyko gauti taip žaibiškai, iškart po kolekcijos pristatymo. Anot jos, būtent šią suknelę pirkti pretendavo keturios moterys, tačiau laimė nusišypsojo būtent D.Bosas.

„Manau, jog būtų nepagarba dizaineriui ir didelė puikybė įsigyti tokio lygio rūbą ir sakyti, kad jį galima vilkėti tik kartą. Pradėkime nuo to, jog čia – ne Holivudas, kur garsenybėms dizaineriai ypatingoms progoms nemokamai duoda sukneles. Lietuvoje į įvaizdį investuojame patys, o kiekvieną kartą renginiuose pasirodyti vilkint vis naujus dizainerių drabužius nėra poreikio“, – kalbėjo D. Bosas.

Pasirodo, J.Statkevičiaus kurta suknelė gali bet kada iš kokteilinės virsti į vakarinę. Būtent tai D. Bosas ir padarė pasirodydama iškilmingoje Kalėdų šventėje, kuri vyko "Le Meridien Vilnius" viešbutyje.

Suknelės metamorfozės - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją