Tarp jų buvo kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus su ponia Alma Adamkiene. Šiemet 10-ies metų jubiliejų švenčiantis renginys sulaukė virš 300 svečių.

Į paramos renginį atvyko ir verslininkai Irena ir Visvaldas Matijošaičiai, Daina ir Antanas Bosai, Irena Marozienė su Mantu Petruškevičiumi, Lidija Rasutis su bičiule ir daug kitų verslo, politikos bei pramogų pasaulio atstovų.

Į viešbutį „Vilonas“ svečiai rinkosi ne tik pabendrauti šventinėje aplinkoje, bet ir skirti lėšų Asociacijos stipendijų fondui. Svarbiausias Kalėdinio labdaros renginio akcentas – sėkmės loterija, kurios metu surinktos lėšos kasmet papildo Amerikos prekybos rūmų Stipendijų fondą. Kiekvienais metais fondas įsteigia stipendijas gabiausiems studentams.Per 10 labdaringos tradicijos gyvavimo metų švenčių svečiai paaukojo daugiau nei 80 tūkst. litų.

Loterijoje buvo 16 prizų, kurių bendra vertė siekė apie 30 tūkst. litų. Taip pat kiekvienas svečias turėjo galimybę laimėti V. Adamkaus knygą „Paskutinė kadencija. Prezidento dienoraščiai“ su autografu.

Šių metų labdaros renginį savo apsilankymu pagerbęs šventės garbės svečias prezidentas V. Adamkus šį vakarą taip pat paskelbtas ir Asociacijos garbės nariu.

Susirinkusieji klausėsi Alano Alanas Chošnau atliekamų dainų, stebėjo Balio Dvariono muzikos mokyklos auklėtinių ir specialų lindyhopo šokėjų pasirodymus bei mėgavosi specialiai šiam vakarui atskraidintu šokoladu iš Belgijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją