Jaunosios atlikėjos muzikinis vaizdo klipas nufilmuotas pagal vienos geriausių Lietuvoje renginių organizatorės ir vestuvių planuotojos Kristinos Kaikarienės idėją. Moteris DELFI sakė besidžiaugianti galėdama bendradarbiauti kuriant klipą talentingai dainininkei ir tikinti jos sėkme nacionalinėse atrankose.

Muzikinis vaizdo klipas filmuotas viename Vilniaus naktinių klubų trečiadienį. Darbai užtruko nuo vidurdienio iki vėlaus vakaro. S. Milinytė kameromis įamžinta dainuojanti scenoje. Klipe taip pat bus ir epizodų, kuriuose jauniausioji nacionalinės „Eurovizijos“ dalyvė nufilmuota drauge su baleto šokėju Nerijumi Juška.

Švedų prodiuseris Williamas Buttas su Lietuvos atlikėjais bendradarbiauja jau daugiau nei dešimt metų. 2004-aisiais jis grupei „Amberlife“ sukūrė dainą „In your eyes“, 2005-aisiais grupė „Laura & The Lovers“ „Eurovizijoje“ pasirodė su Williamo prodiusuota daina „Little by little“.

Peržiūrėjęs jaunosios atlikėjos pasirodymą internete, W. Buttas pasiūlė S. Milinytei dalyvauti „Eurovizijos“ atrankose ir subūręs lietuvių komandą ėmė veikti.

Vos sulaukusi trijų, Simona jau dainavo estrados studijoje „Tu ir Aš“, šešerių jau mokėsi vaidybos meno, lankė dramos būrelį. 10-ies atlikėja pradėjo solo karjerą, dalyvavo nacionaliniuose ir tarptautiniuose konkursuose, užėmė ir prizinių vietų. Sulaukusi 12-os S. Milinytė išleido savo pirmąjį albumą „12“, o praėjus keliems metams ji pradėjo aktyviai koncertuoti.

Filmavimasis klipe S. Milinytei nebuvo nauja patirtis. Ji yra dalyvavusi daugybėje TV muzikinių projektų, nusifilmavusi „Giminės. Po 20 metų“ seriale, todėl prieš kameras ir filmavimo komandą nesivaržė atskleisti savo galimybių.

Atlikėja taip pat rašo tekstus savo dainoms. 2008-ais ji laimėjo nacionalinį jaunimo poezijos konkursą.

2010-aisiais S. Milinytė taip pat sėkmingai baigė Niujorko filmų akademijos ir Los Andželo Muzikos akademijos muzikinio tearto kursus. Jaunąja atlikėja iš Kauno susidomėjo ne tik švedų prodiuseris, bet ir amerikiečiai.

2011-aisiais dainininkė dalyvavo specialiame labdaros aukcione drauge su Kim Kardashian, Eva Longoria, Shaquille'u O'Nealu, Alyssa Milano ir kitomis garsenybėmis.

Dainą „One Of A Kind“ sukūrė du pripažinti dainų kūrėjai Bobby Ljunggrenas ir Marcosas Ubeda. Švedijos prodiuseriai šį kūrinį planavo skirti Carolai Haggkvist, kuri yra net trijų tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso atrankų Švedijoje nugalėtoja, tačiau ji šią daina padovanojo Simonai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją