Salono Klaipėdoje atidarymo šventei garsi dizainerė kruopščiai ruošėsi iš anksto. Būrys manekenių iš sostinės išvyko trečiadienio rytą ir uostamiestyje iki 19-os valandos, kuomet prasidėjo iškilmės, ruošėsi pristatymui. Į šventę atvyko artimiausieji Ramunės bičiuliai, tarp jų – ne vienas visuomenei puikiai pažįstamas veidas.

„Kadangi esu kilusi iš Klaipėdos, turėti uostamiestyje savo saloną man buvo labai svarbu. Seniai apie tai svajojau, ne vienerius metus rinkome vietą ir džiaugiamės išrinkę tinkamiausią tokiam salonui. Manau, mums pasisekė, kad esame čia, šiame centre. Esu labai laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad atsiranda dar vienas mano salonas“, – naujienų portalui DELFI pasakojo R. Piekautaitė, dar visai neseniai savo gerbėjus pradžiuginusi naujiena apie savo drabužių parduotuvę internete.

Kūrėja džiaugiasi su būriu draugų galėjusi smagiai atšvęsti šią progą. „Atidarymą atšventėme rimtai. Pristatėme kalėdinę kolekciją, o tuo pačiu palengva pradedame laukti ir Kalėdų. Šventinį sezoną pradėjome kalėdiniu mados šou“, – DELFI kalbėjo viena garsiausių Lietuvos dizainerių.

Nuotraukų galerijoje - į atidarymą susirinkusi publika:

Taip atrodys naujasis salonas:

Kolekciją Ramunė Piekautaitė apibūdina pamatiniais savo kuriamos estetikos kriterijais – tai moderni išraiška ir šiuolaikiškas universalumas. Matinis šilkas, aksomas, skaidrus šifonas, šiek tiek blizgesio – iš tokių audinių kuriami plazdantys, plevenantys, sluoksniuoti ansambliai.

Pagrindinės kolekcijos spalvos – šviesiai pilkos, įvairių tonų rusvi atspalviai, juoda, slyvų violetas, šiek tiek ryškių – fuksijų, opalo – akcentų. Kolekcijos drabužius iš arti bus galima išvysti netrukus po pristatymo Vilniaus ir Klaipėdos salonuose.

„Kurdama net ir proginius drabužius, siekiu, kad jie būtų patogūs, praktiški ir plačiai pritaikomi. Kad tai netaptų vienkartinės suknelės vienam vakarui...“ - teigė R. Piekautaitė. Šventinę kolekciją dizainerė priskiria lengvai nešiojamų drabužių kategorijai ir siūlo vilkėti Kalėdų vakarą su artimaisiais, šventinėje vakaronėje su kolegomis, teatre ar koncerte, pasitinkant Naujuosius.

Kokteilinių - vakarinių R. Piekautaitės drabužių kolekcijos pristatymas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją