„Aš labai norėčiau atsiprašyti visų Lietuvos žiūrovų, kuriems nepatiko mano profesiniai pareiškimai dėl sportinių šokių. Noriu visų sportinių šokių atlikėjų atsiprašyti, kad buvau per staigus išreikšdamas savo profesinį matomumą. Tikrai labai nesmagu, kad aš taip netyčia išsišokau ir pareiškiau poniai Jūratei Norvaišienei, kad sportiniai šokiai yra niekalas, nors gal aš pasakiau truputėlį kitaip, bet tiesiog taip man jau išsprūdo. Lenkiu savo galvą su didžiausia pagarba visiems sportinių šokių specialistams“, - prieš TV kameras prabilo J. Smoriginas, o siužetas buvo parodytas visiems „Šok su manimi“ gerbėjams tiesioginės transliacijos metu.

Klausiamas, kodėl nusprendė atsiprašyti, J. Smoriginas buvo ypač lakoniškas: „Geriau išmintingai atsiprašyti nei kvailai braidyti po š...“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją