„Po metų pertraukos sugrįžtu į eterį su svajonių laida. Su laida, apie kurią galvojau jau dvejus metus. Visi mane pažįstantys puikiai žino, kad šunys yra vienas rimtesnių mano laisvalaikio užsiėmimų. Galų gale šį hobi turėjau galimybę perkelti į ekraną ir kurti laidą ne tik apie šunis, bet ir apie visus keturkojus, augančius mūsų namuose“, – kalbėjo S. Jasevičiūtė ir patikslino, jog laida per TV8 bus rodoma sekmadieniais 11.45 val ir kartojama per TV3 šeštadieniais.

Skaiva vakarėlio metu nepamiršo padėkoti kūrybinės komandos nariams, kurie, anot jos, kruopščiai dirbo, o jų darbo rezultatus pirmąjį kartą bus galima išvysti jau šį sekmadienį.

„Laidoje ne tik svečiuosimės pas Lietuvos įžymybes ir jų augintinius, ne tik spręsime šeimininkams iškilusias problemas, bet darysime ir tikrą šou. Mūsų studija įkurta „VCUP“. Kas antrą savaitę kviesime gyvūnų augintojus pasisvečiuoti, nusifilmuoti laidoje ir padiskutuoti aktualiomis temomis“, – detalių apie sekmadienį eteryje startuosiantį projektą atskleidė idėjos autorė.

Vakarėlio metu susirinkusiesiems buvo parodytas ne vienas išskirtinis laidos epizodas. Paaiškėjo, jog pirmojoje laidoje su savo augintiniu nusifilmavo žurnalistė Rūta Janutienė.

Vienas svarbiausių „Keturkojis šou“ personažų – šuo Bantas Pudelevičius – kaskart žiūrovus pakvies į savo reidą, kurio metu uostys ir kalbins ne vieną Lietuvos garsenybę. B. Pudelevičių įgarsins geras S. Jasevičiūtės bičiulis žurnalistas Saugirdas Vaitulionis.

„Keturkojis šou“ vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją