Kalbantis apie tai, ką davė valdžia, Svaras nedvejodamas atsakė: laisvę veikti, kurti, reikšti save. Be to, kuo blogesnė valdžia – tuo daugiau erdvės kūrybai, juokaudamas sakė populiaraus tarp jaunimo hito “Vokiečių gatvė” atlikėjas.

Be kita ko, dainininkas prasitarė, kad išsilieti ant valdžios yra sveika, o jos plūdimas gali tapti tam tikra buitinių konfliktų šeimoje prevencija. “Jeigu atimti iš žmonių teisę paburnoti prieš valdžią, tai padaugėtų buitinių, šeimyninių barnių”-, teigė šį penktadienį pasirodysiančioje pokalbių laidoje “Gyvenimas yra gražus” svečiavęsis grupės G&G Sindikatas lyderis.

Kalbėdamas apie valdžios kritikavimą Svaras pabrėžė, kad valdžios keiksnojimas yra dalyvaujančių rinkimuose prerogatyva. Tie, kurie nebalsuoja neturi moralinės teisės kritikuoti valdžios, sakė pats aktyviai balsavimo teise besinaudojantis ir visuose rinkimuose dalyvaujantis atlikėjas: “Visada vaikštau į rinkimus. Man tai yra svarbu. Bet jei nebalsuoji, tai neturi teisės kritikuoti”.

Apie tai, ką davė žmogui valdžia, žiūrėkite laidoje “Gyvenimas yra gražus šį penktadienį 18.45 val. per LTV. Savas istorijas pasakos buvęs įkaitas Aleksandras Špilevojus, žmogus, kurio svajones išpildė valdžia – Zenius Šileris, Romas Valentukevičius, Dalia Mikalauskaitė ir kiti paprasti ir įdomūs pašnekovai.