Be to, neseniai kepdama žuvį ji nusidegino ranką ir ši žaizda dar labiau suklaidino chirologą. Žvelgdamas į sulaužytą mažąjį L.Janušonytės pirštą, chirologas nusprendė, kad tai - įrodymas, jog šių rankų savininkė yra linkusi mokyti ir auklėti kitus.

Dėl besislepiančio už širmos dalyvio lyties suglumo ir kiti laidos dalyviai. Pamatę L.Janušonytės vaikystės nuotrauką, kurioje ji nufotografuota kartu su tėveliu, jie klausė, kodėl nuotraukoje – berniukas su sijonu.

Negana to, chirologui užkliuvo L.Janušonytės proto linija. Net ir žinodamas, kad už širmos slepiasi rankų savininkė ir kad su ja vėliau teks susitikti,chirologas nesidrovėjo rėžti tiesiai šviesiai: "Proto linija, atsiprašant, labai menka. Tikrai ne šachmatinininkės protas."

Laidos pabaigoje žiūrovams pasirodžiusi L.Janušonytė dar kartą paklausė chiromanto, ar tikrai ji tokių ribotų protinių galimybių. Kai chiromantas pradėjo išsisukinėti nuo tiesaus atsakymo, L.Janušonytė kirto iš peties ir pareiškė, kad nuo šiol chiromantija ji visai nebetikės.

Antrasis už širmos laidos dalyvis šią savaitę buvo politikas Artūras Paulauskas. Kodėl jis persirenginėjo JTO tualete – sužinosite laidoje “Šeštasis pojūtis” šį sekmadienį 20.20 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)