„Paroda tai nepavadinčiau, tai daugiau parodėlė. Ji vyksta todėl, kad šiuo metu vyksta šiuolaikinės rusų kultūros dienos. Parodos idėja gimė tada, kai žmonės pamatė mano nuotraukas socialiniame tinklapyje „Facebook“ ir paprašė manęs surengti parodėlę,“, - pasakojo O. Aleksejevas.

Nors „Biplan“ gitaristas teigė, kad iš pradžių šiam pasiūlymui spyriojosi, nes savęs tikru fotografu nelaiko, galiausiai jis buvo įkalbėtas.

„Šiaip savęs fotografu nelaikau, nes esu muzikantas. Nusprendžiau, kad sudalyvauti galima, bet tuomet parinkau savo parodai tikslingą pavadinimą „Fotografomanija“. Leisdamas suprasti, kad tai yra fotografomaniški darbai, - atviravo O. Aleksejevas.

Minėtoje parodoje, Olegas pristatė 25 nuotraukas, kurios, pasak jo, buvo padarytos per pusę metų.

Aistra fotografijai, anot Olego, gimė tada, kai draugė netikėtai pasiskolino seną juostinį fotoaparatą ir jis jį išbandė.

Olegas tikino, kad taip užsikrėtė šiuo hobiu, kad per pusę metų įsigijo net aštuonis fotoaparatus. Tai, anot jo, jį privertė pasinerti į fotografiją stačia galva.

Pasiteiravus, gal Olegas žada persikvalifikuoti iš muzikanto į fotografą, jis tik nusijuokė. „Nemanau, jog taip įvyks. Aš tikiuosi, kad tai ir liks tik labai malonus hobis“, - teigė O. Aleksejevas.

Nors „Biplan“ grupės narys Olegas teigė, kad kol kas jo namuose negalima išvysti jo fotografijų, tačiau po parodos vyras pažadėjo būtinai kažką pasikabinti ant sienos.

Save įvardijęs fotografu - mėgėju, Olegas teigė, kad artėjant vienai gražiausių metų šventei - Kalėdoms, jau yra sulaukęs iš poros draugų prašymo, padovanoti šia proga savo nuotraukų.

Anot Olego, dauguma nuotraukų jam yra ypatingos. „Negaliu išskirti vienos man ypač patinkančios nuotraukos, dauguma jų man yra mielos. Tiesa, kai kurios iš jų, man yra mielos tiek, kiek jos patinka mano draugams. Visoms savo nuotraukoms teikiu tiek pat daug reikšmės“, - kalbėjo Olegas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją