19-metė K.Knightley aplenkė Angeliną Jolie, Halle Berry, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Julią Roberts ir tokias legendas kaip Marilyn Monroe ar Brigitte Bardot, rašo "The Daily Record".

Trečiąją vietą seksualiausių visų laikų aktorių sąraše taip pat užėmė britas - K.Knightley partneris filme "Karibų jūros piratai" Orlando Bloomas. Jis - labiausiai geidžiamas vyras šiame šimtuke.

Apklausą surengė žurnalas "Empire". Balsavime dalyvavo daugiau kaip 15 000 žmonių. Pastarąjį kartą šioje apklausoje - 1998 metais - pirmąją vietą užėmė "Titaniko" (Titanic) žvaigždė Kate Winslet. Dabar ji - 35-oje vietoje.

"Šiandien madingos ne tik idealios formos, bet ir kiek nestandartinis grožio tipas", - sako žurnalo "Emire" vyriausiasis redaktorius Colinas Kennedy.

"Iš mūsų sąrašo jau dingo daug dešimtojo dešimtmečio numylėtinių. Pavyzdžiui, Sandra Bullock, Ralphas Fiennesas, Sharon Stone ir Melas Gibsonas. Dabar žiūrovams patinka kitokios širdžių ėdikės ir širdžių ėdikai", - pridūrė C.Kennedy.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją