Netrukus Lietuvos televizija pakvies į filmo „Giminės po dvidešimt metų“ tęsinį, bus parodytos aštuonios naujos serijos, kurios buvo sukurtos per tris vasaros mėnesius.

Būtent šioms aštuonioms serijoms kompozitorius T. Leibūras sukūrė naują muziką.

LRT klube susirinkusiems aktoriams, serialo kūrėjams bei svečiams pirmasis sveikinimo žodį tarė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

„Tradicijos pradžia, kad atšalus orams mes ir vėl renkamės į „Giminių“ premjerą. Dabar mūsų mintys jau yra ir apie kitus rudenius bei apie kitus kūrinius, kurie tikiuosi bus ir toliau. Taip pat noriu padėkoti mūsų aktoriams ir kūrėjams, kurie dirbo tikrai sunkiomis sąlygomis“, - mintimis dalinosi A. Siaurusevičius.

Anot serialo kūrėjų, kurdami filmo tęsinį jie pakeitė stilistiką. Tai lėmė serialo dinamiškumą ir dialogų taiklumą.

Režisierius Saulius Vosylius teigė, kad džiaugiasi matydamas tiek daug susirinkusiųjų į šį pristatymą. Taip pat prasitarė, kad naujose serijose bus galima ir vėl išvysti aktorę Reginą Arbačiauskaitę, Vytautą Tomkų bei Astą Einikytę.

Be jau žinomų aktorių ir jų kuriamų personažų televizijos žiūrovai galės išvysti ir naujai debiutuojantį seriale aktorių Donatą Švirėną.

Pristatymo metu, giminių prodiuseris Algirdas Žvinakevičius kalbėjo, kad šiandien jis jaučiasi lyg būtų Naujieji metai. Siekdamas, kad žiūrovai susipažintų su naujausių serijų peripetijomis, intrigomis ir naujais giminių gyvenimo vingiais, prodiuseris susirinkusius pakvietė į 29 minučių serialo pristatymą, kuriame buvo parodytos visų serijų ištraukos.

Pristatyme dalyvavo seriale vaidinančios Lietuvos kino, teatro ir televizijos žvaigždės - G. Arbačiauskas, R. Karvelis, P. Dimša, D. Mertinas, I. Balsytė, L. Budzeikaitė, D. Brenciūtė, R. Dominaitytė, D. Švirėnas, J. Vilūnaitė, E. Zizaitė, G. Girdvainis, A. Einikytė ir kiti.

Naująsias serialo „Giminės po dvidešimt metų“ serijas žiūrovai galės stebėti nuo gruodžio 5 dienos pirmadieniais ir antradieniais 18.45 val.

Susitikimo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją