Ne viename seriale nusifilmavusi aktorė ketvirtadienio rytą praleido Vilniaus miesto 2 apylinkės teisme, kuriame buvo nagrinėjama dainininkei Irmai Jurgelevičiūtei (dokumentuose – Lavinskienei) iškelta baudžiamoji byla dėl vagysčių iš televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyvių. Šioje byloje I. Stasiulytė yra pripažinta nukentėjusiąja – iš jos buvo pavogta kosmetinė su daugiau kaip 700 litų kainavusia kosmetika.

Kaip bylos proceso dalyvė I. Stasiulytė teisme lankėsi pirmą kartą, tačiau visas procedūras, kaip elgtis teisme, jau buvo išgyvenusi besifilmuodama seriale. Tiesa, I. Jurgelevičiūtės bylą nagrinėjanti teisėja Jolanta Čepukėnienė aktorę įspėjo, kad kalbėti su teismu reikia ne sėdint, o atsistojus.

„Atėjus žmogui į teismą gali būti baugu, kilti įtampa, nes čia viskas taip oficialiai vyksta, bet man buvo daugiau vidinis juokas, nes atrodė, kad visi vaidina kažkokius personažus – čia teisėja, čia prokuroras, čia advokatas... Viskas atrodė kaip filme. Su visa pagarba, teismui, bet man tikrai buvo juokinga“, – po beveik dvi valandas trukusio teismo posėdžio įspūdžiais dalijosi I. Stasiulytė.

„Šiaip visai smagus rytas“, – prisipažino ji. Tiesa, daugiau šios „scenos“ aktorė nenorėtų pakartoti. „Esu Lietuvos pilietė, tai iškęsiu, bet tikrai sugalvočiau, ką tuo metu maloniau nuveikti“, – teigė I. Stasiulytė.

Aktorė prisipažino, kad apie savo kelionę į teismą niekam nepasakojo – apie tai nežinojo ir jos draugas, šokėjas Deividas Meškauskas. Paklausta, ar nereikėjo jo paramos, juokaudama I. Stasiulytė sakė: „Jūs ką, juokaujate? Jis net nežino, kad buvau teisme“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją