Lietuvos motociklų sporto federacijos prezidento, praeityje garsaus motociklų ir automobilių lenktynininko R.Beresnevičiaus teigimu, A.Jasikonis - vienas greičiausių ir talentingiausių Europos jaunųjų motokroso dalyvių. Jei ir toliau taip sėkmingai klostysis jo sporto karjera, turėsime pasaulio čempioną.

Pats Arminas - kuklus ir santūrus, ypač su nepažįstamais žmonėmis. Verčiau jam lenktyniauti nei kalbėti. Paklaustas, kada pirmą sykį sėdo ant motociklo, jis patraukė pečiais, o į klausimą, ar nebijo lėkti pavojingomis trasomis, atsakė ne ką konkrečiau: tik papurtė galvą. Išsamiau apie sūnų "Ekstrai" papasakojo sportininko tėvas ir treneris Rolandas Jasikonis.

"Arminą pasodinau ant motociklo, kai jam dar nebuvo nė ketverių metų ir nelabai suprato, kaip reikia važiuoti. Tačiau mano nuojauta neapgavo, o nerimas pradingo, kai vaikas čiupo vairą ir nurūko. Įsitikinęs, kad jis turi neeilinių lenktynininko sugebėjimų, padovanojau jam vaikišką motociklą. Dabar jis turi 12 arklio galių KTM, kainuojantį 7000 litų. Brangi ir sportinė apranga, detalės, degalai, todėl sukamės kaip galėdami. Žmona išvykusi uždarbiauti į užsienį, radome rėmėjų. Geram ir gabiam vaikui nieko negaila, svarbiausia - kad ir toliau taip sektųsi, kaip iki šiol", - sakė R.Jasikonis.