„Žaibiškos“ parduotuvės idėja į Europą yra atkeliavusi iš JAV. Tai yra ribotam laikui atidarytos parduotuvės, galerijos ar kavinės, kurios paprastai veikia nuo vienos dienos iki mėnesio.

Robertas Kalinkinas – jaunas, tačiau jau pripažintas dizaineris. Tarp jo nuolatinių klientų – „Freaks on Floor” vokalistas Justinas Jarutis, TV laidų vedėja Agnė Armoškaitė, „Empti” vokalistė Giedrė Kilčiauskienė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, menų fabriko „Loftas” atstovė Živilė Diawara, muzikantai Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, kurie Robertą ne kartą yra įvardiję kaip geriausią jauną dizainerį Baltijos šalyse.

„Mūsų žaibiška parduotuvė veiks nuo lapkričio 14 iki gruodžio 1-os dienos. Toks netikėtas parduotuvės modelis paperka savo laisve ir galimybe betarpiškai bendrauti su savo klientais. Per tas dvi savaites planuojame tikrą prieškalėdinį šurmulį: susivešime visas naujausias kolekcijas, kiekvieną atėjusį vaišinsim arbata, priimsim individualius užsakymus ir darysim „primatavimus”. Mes patys žiūrim į tai kaip į didelį smagų nuotykį – kas sakė, kad dovanų sau ar kitiems ieškojimas – varginantis ir sunkus darbas?”, - šypsosi dizaineris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją