Priešingai šios savaitės pranešimams, kurie rugpjūčio 11-osios gimdymą vadino kritišku, Madonnos atstovė Liz Rosenberg (Liz Rozenberg) paskelbė, kad nei motinai, nei naujagimiui sūnui joks pavojus negrėsė.

Kūdikis, kurio tėvas yra dainininkės draugas britų režisierius Guy Ritchie (Gajus Ričis), gimė Los Andžele maždaug 3 savaitėmis anksčiau laiko. Žiniasklaidos pranešimuose teigta, kad kūdikis Rocco Ritchie (Rokas Ričis) gimė po skubaus Cezario pjūvio. Madonna esą į "Cedars-Sinai" kliniką buvo atvežta, atsiskyrus placentai ir prasidėjus smarkiam kraujavimui, o kūdikis galėjo uždusti.

Viename pranešime teigta, kad G. Ritchie, išgarsėjęs filmu "Spyna, buožė ir du rūkstantys vamzdžiai" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels) į klinikos priimamajį įpuolė Madonną laikydamas ant rankų ir šaukdamasis pagalbos.

Tačiau L. Rosenberg tvirtino, kad šie pasakojimai perdėti ir netikslūs. "Vaikas gimė anksčiau laiko, buvo nedidelių komplikacijų, bet Madonnos ar jos sūnaus gyvybei joks pavojus negrėsė", sakė ji.

"Madonna, kūdikis ir (jos trejų metų dukra) Lourdes (Lurdes) yra namuose, laimingi, sveiki ir puikiai besijaučiantys", pridūrė atstovė.

Ji atsisakė smulkiau pasakoti apie gimdymą, neigė, kad placenta buvo atsiskyrusi, kad Madonna į ligoninę buvo vežama itin skubiai. Paklausta, ar kūdikis gimė po Cezario pjūvio, L. Rosenberg sakė nekomentuosianti.

Rocco, pranešama, sveria 2,5 kg, ir, pasak L. Rosenberg, prieš dvi dienas išrašytas iš ligoninės.

Londono bulvarinis laikraštis "The Mirror", remdamasis neįvardytu ligoninės darbuotoju, antradienį rašė, kad kūdikio plaučiai, inkstai ir kepenys dėl deguonies trūkumo pažeisti, jis guli intensyvios slaugos palatoje ir visą laiką stebimas.

Madonna 1989 metais išsiskyrė su aktoriumi Seanu Pennu (Šonu Penu), o jos dukros Lourdes tėvas yra buvęs draugas Carlosas Leonas (Karlosas Leonas).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją