Nors jaunosios kartos stilistė bei dizainerė įvairiuose renginiuose bei vakarėliuose dažniausiai mėgsta puoštis retro stiliaus apdarais, tačiau šiam vakarui mergina išsirinko akį traukiančią ir itin blizgią aprangą, kuri panašėjo į disko stilių.

Dažniausiai savo išskirtinėmis aprangomis bei netikėtais stiliaus sprendimais „Mados infekcijoje“ išsiskiria ne pramogų ar verslo pasaulio atstovai, bet dar niekam gerai nežinomi jaunieji mados kūrėjai, kurie negaili lakios fantazijos savo aprangai bei jos detalėms.

Savo kolekcijas šį vakarą pristatė ne tik Lietuvos dizainerės - Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė, Gabrielė Januškevičiūtė, Sandra Straukaitė, Lilija Larionova, Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė, tačiau ir užsienio kūrėjai iš Latvijos, Olandijos ir Vokietijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją