Nešini milžiniškomis gėlių puokštėmis Evelinos bičiuliai, mokytojai ir gerbėjai Vilniaus oro uoste rinktis pradėjo likus valandai iki numatyto laiko, kuomet turėjo nusileisti lėktuvas.

Atvykimo salėje specialiai nugalėtojai buvo patiestas raudonas kilimas, jo gale stovėjo staliukas su gimtadienio tortu ir žvakutėmis. Vos dainininkė, nešina milžinišku glėbiu gėlių, praėjo kilimu, būrys susirinkusiųjų ėmė traukti „Su gimimo diena“. Atlikėja lapkričio pirmą minėjo 22-jų metų sukaktį.

Viena pirmųjų Eveliną dėl iškovotos pergalės sveikino jos vokalo mokytoja Nijolė Maceikaitė. Ji juokaudama prasitarė apie vos neištikusį infarktą, kai sužinojo apie auklėtinės sėkmę Niujorke. Tuo metu pati Evelina tikino, jog meilę muzikai išugdė būtent N. Maceikaitė.

Evelinos mama ir vadybininkė Jurga Anusauskienė taip pat negailėjo gražių žodžių ir apkabinimų sugrįžusiai dukrai. Moteris buvo pasiruošusi iš viržių pagamintą karūną ir vos Evelina įžengė į atvykimo salę, ją karūnavo.

DELFI klausiama, kaip pavyko kelionė, Evelina sakė, jog viskas pavyko puikiai, o esą skrydis buvęs patogus. Dainininkė sakė miegojusi viso skrydžio iš Niujorko į Helsinkį metu.

Vos laimėjusi konkursą Evelina neskubėjo pasinerti į linksmybes. Pirmiausiai sugrįžo į viešbučio kambarį ir telefonu pasikalbėjo su šeimos nariais. Mergina sakė iš viešbučio į miestą įšėjusi tik trečią valandą ryto ir labai norėjusi valgyti, tačiau aplink tuo metu visos kavinės ir restoranai buvo uždaryti. Atlikėjai teko vaišintis greituoju maistu.

DELFI paklausta, ar sulaukė ne tik didelio šeimos, bet ir mylimojo palaikymo, E. Anusauskaitė sakė daug neatviravo, tačiau tik patvirtino, jog draugas labai palaikė. Klausiama, kokie pirmieji mylimojo žodžiai buvo, kai jis sužinojo apie savo širdies draugės laimėjimą, E. Anusauskaitė šypsodamasi sakė neprisimenanti. Esą tų žodžių buvo daug. Dainininkė sakė, jog mylimasis nuo pradžių tikėjo sėkme.

„Manau, jog mano sėkmės raktas buvo tai, jog nuvykusi ten aš nekovojau. Aš dainavau. Ne veltui instinktyviai žinojau, jog turiu dainuoti „I Will Always Love You“ finalo metu. Iš tikrųjų pasiteisino, nes dainą jaučiau, supratau, ką dainuoju“, – DELFI kalbėjo ji.

Klausiama apie tolimesnius karjeros užsienyje planus, E. Anusauskaitė sakė esanti įsitikinusi, jog į JAV išvykti būtų palanku dėl ten jau turimų ryšių. Mergina tikisi, jog į Ameriką keliems metams išvyks jau po Naujųjų metų.

Mergina sakė, jog pirmiausiai ketina išsimiegoti, tačiau ilgai ilsėtis neturės galimybės, mat visai netrukus prasideda naujos repeticijos ir TV šou, į kurį E. Anusauskaitė jau yra pakviesta.

Prieš metus prasidėjusiame tarptautiniame konkurse Evelina kelių atrankų metu įveikė net 6000 kitų dalyvių ir buvo atrinkta dalyvauti finale. Jame mergina susirungė su kitomis devyniomis finalininkėmis ir tapo konkurso nugalėtoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)