Vakarui įpusėjus, dizaineris DELFI portalui prasitarė apie savo naujos kolekcijos staigmenas, kurios laukia aukštosios mados gerbėjų jau šių metų lapkričio mėnesį.

Tradicija tapę, jog nuo 2008 metų vykstantys Juozo Statkevičiaus grandioziniai bei analogų neturintys mados pristatymai dizainerio klientams Lietuvoje. Tačiau šiais metais J. Statkevičius žada dar išskirtinesnį pasirodymą, kuriame, anot jo, podiumo vaikščios ne tik žavūs modeliai, bet ir krepšinio legendos Arvydo Sabonio žmona Ingrida Sabonienė.

Pasiteiravus, kaip pavyko dizaineriui prikalbinti tokią moterį lipti ant podiumo, Juozas atšovė. „Ji yra mano klientė, o be to ir buvus „Mis Lietuva“, todėl nieko nuostabaus, kad ji lips demonstruoti naujos mano kolekcijos“, - atviravo mados guru.

Dar pernai savo pirmosios vyriškos kolekcijos pristatyme J.Statkevičius susikvietė būrį žvaigždžių, o jo kolekciją demonstravo ir iš Rusijos atvykęs baleto šokėjas Nikolajus Ciskaridzė, ir operos solistas Edgaras Montvidas, ir aktorius iš Didžiosios Britanijos Dexteris Fletcheris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją