Pasak žurnalo, apklausoje, kurios rezultatai bus paskelbti specialiame trečiadienio numeryje, dalyvavo beveik milijonas skaitytojų. Princas Harry užėmė 11-ąją 50-ies seksualiausių vyrų sąrašo vietą, tačiau jo vyresnysis brolis, 19-metis princas Williamas nebuvo paminėtas.

Tatuiruotajam R.Williamsui skaitytojai skyrė 16-ąją, o "Manchester United" žvaigždei D.Beckhamui - 13-ąją vietą.

Harry, kuriam praėjusią savaitę sukako 17 metų, išaugo į aukštą jaunuolį, kaip ir jo populiarusis brolis. Jaunasis princas mokosi prestižiniame Itono koledže.

Pačios seksualiausios pasaulio žvaigždės yra Benas Adamsas iš vaikinų grupės "A1" ir Rachel Stevens (Reičel Stivens) iš paauglių numylėtos "S Club 7". "Westlife" Kianas Eganas yra antrasis seksualiausias vyras, o blogasis reperis angelo veidu Eminemas - trečiasis.

Seksualiausių merginų sąrašo antrąją vietą užėmė popmuzikos princesė Britney Spears, o trečiąją - lotynų aktorė Jennifer Lopez. Nedidukė Kylie Minogue, kurios singlas "Cant Get You Out of My Head" šią savaitę Didžiojoje Britanijoje yra pats populiariausias, užėmė šeštąją vietą.

Tuo tarpu D.Beckamo žmonos Victorios, kurios singlas šią savaitę taip pat yra populiariausiųjų dešimtuke, seksualumo skaitytojai neįvertino - į 50 seksualiausių moterų sąrašą ji nepateko. Sąraše taip pat nėra ir buvusios "spaisės" Gerri Halliwell. Emma Bunton - "Baby Spice" - yra vienintelė "spaisė", patikusi "Smash Hits" skaitytojams, kurie skyrė jai 14-ąją vietą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją