Specialiai šiam vakarui pasisiūti prašmatnios bei aplinkinių akį traukiančios suknelės nepraleido ir Inga Stumbrienė.

Aukštąja mada bei naujausiomis jos tendencijomis besidominti žavi moteris į garsiojo Rusų dizainerio Valentino Judaškino kolekcijos pristatymą atvyko pasipuošusi Lietuvos dizainerio Liutauro Salasevičiaus modeliuota suknele.

Inga su šio dizainerio suknelėmis viešumoje pasirodo jau ne pirmą kartą. Paskutinį kartą „Mados naktis“ moteris taip pat buvo pasipuošusi ilga juoda Liutauro modeliuota suknele.

Pasiteiravus, kodėl būtent šio dizainerio sukneles I. Stumbrienė renkasi, ji moteriškai atviravo.

„Mes gerai ir gražiai sutariam ir man patinka jo klasikinis moteriškas stilius, be to jis atsižvelgia ir į retro detales, todėl ir siuvuosi pas jį. Be to jis žino mano figūrą, todėl reikia poros primatavimų ir drabužis pasiūtas, ko negalėčiau pasakyti apie kitus savo modeliuotojus“, - pasakojo Inga.

Taip pat moteris prasitarė, kad kai kurias sukneles ji perka, o kai kurias bendru sutarimu pasiskolina.

Anot Ingos, Liutauras turi daugybę vizijų ir idėjų, kaip pasiūti gražią suknelę ir dažniausiai tos idėjos ne tik kad sutampa, bet ir pranoksta moters lūkesčius.

Inga prasitarė, kad ji turi vieną ir nenuginčijamą taisyklę, dėl suknelių dėvėjimo.

„Nors ir turiu keletą suknelių, kurias laikau kaip prisiminimą, tačiau antrą kartą jas dėvėti man nepriimtina“, - kalbėjo I. Stumbrienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)