Įdomu, ar visada galime pasirinkti, kaip gyventi, kas parodo mums gyvenimo kelią? Tai ir bandys išsiaiškinti šį penktadienį laidos vedėja Adrija Čepaitė su pašnekovais.

Gatvėje sutikti “dailiokai” Jacovskis, Piekautaitė ir kt. kardinaliai pakeitė Renatos gyvenimą ir ji dėl to nesigaili. Ji įsitikinusi, jog jai padėjo atsitiktinumas. “Žmogus turi prižiūrėti savo kūną, - sako manekenė. – Modelis yra tas žmogus, kuris genetiškai nelinkęs tukti, o valgyti reikia visiems”.

Modelio darbas Renatai nebuvo sunkus, tik reikėjo prisitaikyti prie specifikos. “Kai tau jau nebe 16, tada šis darbas tampa sunkesnis, - teigia pašnekovė. – Be to, mama buvo mano didžioji kritikė, tai mane palaikė”.

Nors manekenės horoskopas labai panašus į Osmanų dinastijos įkūrėjo, tačiau Renata labiausiai nori turėti sodybą ir auginti daržoves. “Mano likimą nulėmė atsitiktinumas ir išvaizda”, - tikina Renata.

Laidos dalyvė astrologė Palmira teigia, kad žmogus gali koreguoti savo gyvenimą remdamasis astrologų prognozėmis. “Jei žinai, kad gali įvykti nelaimė, suvaidink ją namuose iš anksto ir ji neįvyks”, sako Palmira.

Ar tai tiesa, sužinosite šį penktadienį 18.45 per LTV laidoje “Gyvenimas yra gražus”, kurioje apie savo gyvenimo kelius kalbės fizikas iš Vilniaus Rimas Dienys, aktoriai Vytautas Rumšas jaunesnysis ir jo tėvas Vytautas, socialinė darbuotoja Janina Butkuvienė bei romų tautos atstovas iš Kauno dainininkas Senio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją