Šių metų pradžioje E. Sašenko, besiruošiančią konkursui "Eurovizija", komentatoriai kritikavo dėl pasirinktos pernelyg aptemptos suknelės. Pikti liežuviai Eveliną plakė dėl išryškintos apvalainos figūros. Tačiau, solistė nei tada, nei šiandien dėl to nesigraužė.

Maža ir aptempta suknelė nesutrukdė Evelinai sublizgėti komisijos akyse. Net atžagarusis Jurijus Smoriginas prabilo lenkiškai, siūlydamas lakštingala pakrikštytai dainininkei užtraukti dainą lenkiškai.

Labai moterišku šokiu ir figūra komisijos moteris užbūrusi E. Sašenko, komentarus priimė nutaisiusi diskretišką veido išraišką, tačiau pakeltas antakis ir išnykus šypsena bylojo solistės nepasitenkinimą. Mindaugui Stasiuliui lenkiškai surikus "Evelina mūsų!" dainininkė nebeslėpė savo sutrikimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją