Popžvaigždė iš Los Andželo "Cedars Sinai" klinikos, kur jai buvo atliktas Cezario pjūvis, išrašyta pirmadienį po pietų. Ji išvyko sėdėdama vežimėlyje, dar neatsigavusi nuo streso, patirto pamačius vaiką inkubatoriuje.

"Gydytojai labai nerimauja dėl naujagimio, nes deguonies trūkumas paveikė jo organus", sakė neįvardytas ligoninės darbuotojas.

"Jo kvėpavimas sutrikęs, pažeistas žarnynas. Placenta buvo atsiskyrusi, o virkštelė apsivijusi aplink kūdikio kaklą, todėl jis duso", pasakojo jis.

Šiuo metu esą baiminamasi galimos infekcijos, gydytojai nenori naujagimio kvėpavimo ilgai palaikyti aparatu. Be to, gali prireikti kepenų operacijos, o jei jo organai pažeisti deguonies trūkumo, gali būti, kad paveiktos ir smegenys, sakė šaltinis.

Madonna ir jos draugas Guy Ritchie (Gajus Ričis) sukrėsti, sakė jis. Dainininkė esą nuo pat gimdymo nepaguodžiama ir nenorėjo likti ligoninėje, kur jautėsi visiškai bejėgė.

Madonnos vadybininkas kol kas nieko nekomentuoja, o G. Ritchie sesuo Tabatha (Tabata) sakė, kad bjauru skambinti giminaičiams ir jų klausinėti.

Madonna į kliniką buvo nuvežta penktadienį ryte, jai dėl atsiskyrusios placentos buvo prasidėjęs stiprus vidinis kraujavimas. Atsiskyrus placentai, dar negimusiam kūdikiui pradėjo trūkti deguonies.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją