Drauge su Kauno miesto savivaldybės administracija bei verslininkų parama buvo surengta išties įspūdinga šventė. Palaikyti gražias idėjas savo kūriniais bei talentu sutiko Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Vaida Genytė, Vladas Kovaliovas, Liveta Kazlauskienė, Ingrida Kazlauskaitė, Qourum vokalinis ansamblis, baleto meistras Nerijus Juška bei šiuolaikinio šokio meistrai Naglis su Kristina.

Savo kūrinį ant scenos atliko ne tik Liveta Kazlauskienė, bet ir solinei vokalinei karjerai besirengianti Ingrida Kazlauskaitė.

Vakaro svečiai turėjo galimybę stebėti Kauno rajono Lapių pagrindinės mokyklos mokinių sukurtas originalias drabužių kolekcijas bei įsigyti vaikučių rankomis gamintų rankdarbių.

Labdaros koncerto metu surinktos lėšos bus skiriamos „Pagynės“ vaikų namų žaidimų aikštelės įrengimui bei paramos fondui „Algojimas“, gelbstinčiam vargstančius ir sergančius vaikus, rizikos grupės šeimas ir našlaičius.

„Esame nepaprastai laimingi, jog pavyko surinkti pakankamai lėšų įgyvendinti visiems pažadams bei tikslams. Tikimės, jog ši graži gerumo akcija taps tradicija ir kasmet dovanos šypsenas likimo nuskriaustiesiems“, - džiaugėsi koncerto organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją