Į moterų auditoriją orientuotas kanalas TV8 savo atidarymo proga šį vakarą surengė tikrą puotą dailiosios lyties atstovėms. Pastarosios galėjo mokytis šokoladinių saldainių gaminimo meno, vilnos vėlimo ar išbandyti savo moteriškumą fotosesijoje, vilkint prabangių mados namų drabužiais.

Šias naujojo TV kanalo pramogas išbandė ir žavioji Nomeda, kuri neatsiliko nuo kitų žymių Lietuvos damų. Vilkėdama juodą klasikinę suknelę, moteris atrodė elegantiškai ir žaviai.

Monika Bičiūnaitė ir Nomeda Marčėnaitė

Nuolat apsupta dėmesio bei kūrybinės veiklos, moteris neseniai viešai pristatė būsimą knygelę mažiesiems skaitytojams, pavadinimu „Lėlė“.

Nepaisant visų šeimyninių nesklandumų, rodos, aktyvus gyvenimas N. Marčėnaitei suteikia jėgų ir savotiškos stiprybės ne tik pasinerti į kūrybą, bet ir išlaikyti moterišką žavesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją