"Šie sužadėtiniai - ne eiliniai: Alina dar pavasarį kartu su grupe studentų, "Be tabu" senjoritai Irenai Daraganaitei pagamino dantų protezus, o Paulius - tas pats garsusis lietuvis, kurio nelaimės istoriją JAV - jį užpuolė aukso grandinėmis apsikarstęs juodaodis ir paleido 8 kulkas į kūną - rodė visos Lietuvos televizijos", - pasakoja realybės šou "Meilės trikampis" prodiuseris Saulius Bartkus, pasak kurio, Alina ir Paulius vienas kitam patiko iš pirmo žvilgsnio.

"Paulius gražus, matosi, kad rūpinasi savimi, sportuoja. Norėčiau su juo pabendrauti artimiau", - į kamerą kalbėjo Alina, kuriai komplimentų negailėjo ir Paulius:

"Norėčiau, kad visos merginos būtų tokios kaip Alina: gražios, protingos ir nuoširdžios".

Vakar TV3 naujojo sezono "Visos žvaigždės" pristatymo šventėje porelė jautėsi kiek nedrąsiai, tačiau šventės vedėjų - Nomedos Marčėnaitės ir Vytauto Šapranausko-DJ Momo paklausti, ar įmanoma rasti meilę TV ekrane, abu linksėjo ir tikino, kad taip. "Meilės trikampio" įsimylėjėliams TV3 telelvizja įteikė dovaną - meilės ir romantikos savaitę Kretoje.

Tiesa, įsimylėjėlių idilę netrukus nutraukė TV3 laidos "Be tabu savaitė" vedėjas Vytautas Tulevičius. Jis pranešė, kad jų laidos kameros Aliną ir Paulių Kretoje lydės 24 val. per parą - visai kaip "be tabu" senjoritą Ireną Daraganaitę Gran Kanarijoje.

"Netrukus "Be tabu savaitėje" laukite naujo karšto Alinos ir Pauliaus serialo "Meilė ir neapykanta Kretoje", - paskelbė V. Tulevičius.

Kaip tik šiuo metu sužadėtiniai Alina ir Paulius derina darbo grafikus ir planuoja romantiškas atostogas Kretoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją