Į rezultatus bandžiusiųjų spėti gretas jungėsi ir dainininkai Rosita Paulauskaitė, Haroldas Šklėrius, Irma Jurgelevičiūtė, aktorė Agnė Grudytė, tituluota gražuolė Daiva Anužytė-Kasiulaitienė. Kad ir kaip garsenybės bandė spėlioti, nė vienas spėjimas nebuvo toks tikslus, kaip L. Šurnaitės-Kairienės.

„Krepšiniu beveik nesidomiu, o mano spėjimas nebuvo išmąstytas. Manęs paklausė, o aš spontaniškai atsakiau. Tuo metu į galvą šovė skaičius „5““, - naujienų portalui DELFI kalbėjo L. Šurnaitė-Kairienė, paklausta, kaip jai pavyko taip tiksliai numatyti mūsų šalies krepšininkų likimą.

TV laidų vedėja pasakojo, jog besibaigiant čempionatui palengva ir ji pradėjo domėtis, kaip sekasi lietuviams ir neilgai trukus sužinojo, jog rinktinei pranašaujama būtent penktoji vieta.

L. Šurnaitė-Kairienė atskleidė, kad šis jos spėjimas – ne pirmasis pasitvirtinęs. Kai dar 2006-iais tarptautiniame „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvai atstovavo grupė „LT United“, žinoma moteris mūsų šalies atstovams taip pat prognozavo penktą – šeštą vietas. Tokia TV laidų vedėjos nuojauta tąsyk taip pat pasitvirtino. „Intuicija suveikė, bet kai nuojauta iš tiesų pasitvirtina, man tiesiog smagu“, - nuotaikingai pasakojo L. Šurnaitė-Kairienė.

Klausiama, ar nebando laimės loterijose, kur galėtų laimėti pinigų, L. Šurnaitė-Kairienė sakė nesanti azartiška. „Loterijose nelošiu. Abejoju, ar pavyktų teisingai atspėti keletą skaičių. Be to, tiesiog neturiu tam potraukio“, - kalbėjo ji.

Pasiteiravus, ar būtų tesėjusi žodį dėl varlių valgymo tuo atveju, jei lietuviai būtų iškovoję pirmąją vietą, Lavija patvirtino, jog keptas varles greičiausiai būtų tekę valgyti viešai.

„Valgyti varles yra šlykštu. Juk reikėjo pažadėti kažką, kas būtų iššūkis man pačiai. Suvalgyti varlę juk ne tas pats kaip karštą sumuštinį. Pažadėjau sau, kad jei mūsų krepšininkai užimtų pirmąją vietą, aš galėčiau perlipti per save. Kol kas to daryti nesinori“, - šypsodamasi pasakojo L. Šurnaitė-Kairienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją