Minėdami Pasaulinę maisto dieną - spalio 16 - ąją, visus vaišingus Lietuvos žmones spalio 14-16 dienomis Beata drauge su „Maisto banko“ iniciatyvine grupe kviečia surengti vaišes draugams, artimiesiems, kaimynams ar kolegoms, o dėkingus svečius - paaukoti tiems, kurie gyvena skurdžiai.

Kaip teigė B. Nicholson, ši graži idėja jai kilo atostogaujant Didžiojoje Britanijoje, kur tokios akcijos yra itin paplitę. „Kadangi su „Maisto banku jau bendradarbiauju daugiau nei pora metų, pamąsčiau, kad įskiepyti tokią gražią pusryčių tradiciją Lietuvoje, kurių metu susirinkę bičiuliai gali ne tik mėgautis maistu, bet ir prisidėti prie kitų gėrio, būtų labai šaunu“, - savo idėja dalijosi Beata.

Moteris yra įsitikinusi, kad jai pavyks įvesti naują tradiciją Lietuvoje, nes, jos manymu, lietuvaičiai yra ne tik dosnūs, svetingi, bet ir sugeba užjausti artimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)