Vilniaus miesto 1 apylinkės teismas antradienio rytą turėjo išnagrinėti 56 metų R. Vanagaitės ir 62 metų V. Bagdono skyrybų prašymą, tačiau aktorius teismo paprašė posėdį atidėti – negalėjo į jį atvykti. Gegužės pabaigoje į teismą kreipęsi sutuoktiniai vienas kitam nekelia jokių pretenzijų, tačiau prieš juos išskirdamas teismas turi įsitikinti, ar tikrai jie nori nutraukti vienas kitam duotus įžadus.

1993-aisiais Lietuvos metų moterimi išrinkta R. Vanagaitė skyrybų nesureikšmina. „Mes jau tiek metų kartu negyvename, po skyrybų mūsų gyvenimas nepasikeis – Vladas toliau važinės į kaimą, abu mėgstame žvejoti“, – sakė ji.

Moteris tikino, kad santuoką galėjo nutraukti jau seniau, tačiau tam vis neprisiruošdavo. „Esame civilizuoti žmonės, viskas yra tvarkoje, toliau bendrausime“, – sakė R. Vanagaitė.

Anksčiau V. Bagdonas žiniasklaidai yra sakęs, kad gyventi atskirai nusprendė jo žmona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)