Buvusi „Mis Rusija 2004“ gražuolė bei Kšyštofo Lavrinovičiaus žmona Tatjana, kalbėdama su DELFI teigė, kad tiek ji, tiek ir jos vyras labai išgyvena dėl kiekvieno Lietuvos krepšinio rinktinės pralaimėjimo.

Moteris, auginanti du vaikus ir prižiūrinti keturis namų kampus, yra ištikima Lietuvos rinktinės sirgalė. Ji teigė, kad stebėjo visas varžybas sirgalių tribūnose, kur drauge su visais aistruoliais skandavo pergalės šūkius, nepaisant varžybų baigties.

Paklausus, kaip jautėsi Kšyštofas po rungtynių su Makedonija, kada buvo palaidotos visos Lietuvos viltys kovoti dėl medalių, moteris buvo atvira.

„Kšyštofas labai išgyveno dėl to pralaimėjimo, kadangi jie pralaimėjo ne 20 - ies taškų skirtumu, o tik dviejų. Toje kovoje jis jautėsi bejėgis, nes pats negalėjo prisidėti prie žaidimo“, - pasakojo T. Lavrinovič.

Anot Tatjanos, nepaisant Lietuvos rinktinės pralaimėjimo prieš makedonus, jos manymu, jie yra verti būti geriausiųjų penketuke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją