Salėje šėlę sirgaliai nei akimirkai nepaliovė skanduoti patriotinių šūkių, palaikydami Lietuvos krepšininkus nuožmioje kovoje.

Sirgalių tribūnose galėjai pamatyti visą Lietuvos grietinėlę. Retai kada ir pamatysi tiek daug vienoje vietoje susirinkusių pramogų, politikos ir verslo atstovų, kuriuos vienytų bendras tikslas.

Tarp karštligiškai nusiteikusių sirgalių galėjai išvysti ir dainininkus Egidijų Dragūną su drauge, Arvydą Martinėną-Vudį, Liną Zarecką su drauge bei Viktorą Diawarą su žmona Živile.

Tarp politikos atstovų, kurie itin aktyviai stebi Lietuvos krepšinio rinktinės kovas, buvo prezidentas Valdas Adamkus, premjeras Andrius Kubilius su žmona bei jo patarėjas Raimundas Alekna, Vilniaus meras Artūras Zuokas su šeima.

Sirgalių Tribūnoje veidą trispalve išsipaišęs bei kovingai nusiteikęs, pastebėtas ir Švietimo ministras Gintaras Steponavičius.

Progos, pamatyti vieną svarbiausių Lietuvos krepšininkų kovų, nepraleido ir Prancūzijos ambasadorius Lietuvoje François Laumonier su žmona.

Tradiciškai varžybas stebėjo ir legendinis Lietuvos krepšininkas Arvydas Sabonis, Vladas Garastas su žmona bei „Fiba Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas bei verslininkai Vladimiras Romanovas, Bronislovas Lubys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją