Iš pradžių vyriškis, kuris, kaip manoma, 5 633 kilometrus sukorė vien tam, kad pasimatytų su C.Schiffer, buvo išvežtas apklausti į policiją, bet vėliau paleistas, kai pažadėjo pareigūnams daugiau niekada nebesilankyti 9 mln. dolerių kainavusiame dvare.

Incidento metu C.Schiffer, kuri laukiasi lapkritį turinčio gimti antrojo vaiko, drauge su vyru Matthew Vaughnu (Metju Vonu) ir jųdviejų sūnumi Casparu (Kasparu) buvo išvykusi atostogų.

"Nuspręsta, kad baudžiamojo nusižengimo nebuvo, kadangi tam turi būti priekabiaujama daugiau negu vieną kartą. Jam buvo patarta ateityje laikytis atokiau nuo dvaro", - sakė britų policijos atstovas spaudai.

Vis dėlto šis įvykis labai suneramino žavingąją blondinę, nes praeityje jai ne kartą yra tekę susidurti su nepageidaujamu iš paskos sekiojančių vyrų dėmesiu.

Šių metų pavasarį buvo suimtas 21 metų Louis Alexandre'as Brisette'as (Luji Aleksandras Brisetas), kuris esą mėgino pasikalbėti su C.Schiffer ir vis atnešdavo jai adresuotų laiškų. Vyriškis buvo išsiųstas atgal į Kanadą.

Anksčiau C.Schiffer persekiojo italas Agostino Pomata (Agostinas Pomata), kuris 2002 metais devynis kartus lankėsi jos namuose, bei Jose Bargolome (Chosė Bargolomė), 2000-aisiais bandęs įsibrauti į supermodelio poilsiavietę Ispanijos Maljorkos saloje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją