Dar pernai jis buvo sąrašo viršūnėje, tačiau šių metų duomenimis, pasitraukė į ketvirtąją vietą, mat jo turtas sumenko nuo 1,2 mlrd. Lt iki 744 mln. Lt.

Neaišku, ar vienas Lietuvos verslo lyderių VIP vietos nesirinko praktiniais sumetimais, ar negavo specialių kvietimų, tačiau Prancūzijos nacionalinės komandos ir mūsų šalies krepšininkų rungtynes stebėjo sėdėdamas paprastiems mirtingiesiems skirtoje vietoje.

Nors B. Lubys svarbias rungtybes stebėjo paprastiems krepšinio sirgaliams skirtose vietose, šalies politikos elitas, kaip ir daugelį anksčiau vykusių rungtynių, lietuvių ir prancūzų mūšį stebėjo džiaugdamiesi svarbiems asmenims skirtų vietų pranašumais.

Prezidentas Valdas Adamkus, ministras pirmininkas Andrius Kubilius su žmona Rasa, politikas Žilvinas Šilgalis ir buvęs Vilniaus meras Raimundas Alekna, Vladas Garastas ir Prancūzijos ambasadorius Francois Laumonier su žmonomis, Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentas Artūras Poviliūnas, legendinis krepšininkas Arvydas Sabonis, verslininkas Vladimiras Romanovas su žmona, Emanuelis Zingeris, Algirdas Butkevičius su žmona ir kiti žinomi asmenys svarbių rungtynių metu nespjovė į patogumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją