Jurgita Jurkutė, Vytautas Šapranauskas, Linas Adomaitis, Edgaras Lubys-Amberlife, Vaidotas Baumila – šie ir daugybė kitų žinomų pramogų pasaulio atstovų sutiko prisidėti prie Donato ir Veronikos organizuojamos atidarymo šventės, skirtos šokių studijos LAB trečiajam sezonui.

Ypatingu savo geranoriškumu D. Montvydą ir V. Brasaitę nustebino paprastai tik kandžias replikas aplinkiniams sakantis choreografas Jurijus Smoriginas. Vyras ne tik sutiko dalyvauti LAB naujojo sezono atidarymo šventėje, tačiau ir ryžtis pikantiškam numeriui.

„Ketiname su Jurijumi kartu pašokti. Maestro sakė išdrįsiąs viešai su manimi atlikti bent kelis žingsnelius ant parketo. Beje, ponas Jurijus užsiminė, kad galiu iš jo laukti ir daugiau staigmenų. Jau nekantrauju, nors šiek tiek ir bijau jo akibrokštų“, – šypteli D. Montvydas.

Rugsėjo 9 dieną D. Montvydas su V. Brasaite kviečia visus į savo šokių studiją, įsikūrusią naujose patalpose Šermukšnių gatvėje 6A, Vilniuje, kurioje pristatys artimiausius savo planus, mokykloje dirbančius profesionalus, taip pat užsimins apie grandiozinius bendradarbiavimo planus su TV3 televizijos naujojo storulių šou „Šok ir lieknėk“ komanda.

„Bus daug aistringų šokių, geros muzikos ir pozityviai nusiteikusių žmonių“, – žada Donatas ir Veronika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)