Nors ne vienai viešniai apie lieknėjimą galvoti galbūt jau ir nereiktų, nepaisant to ir lieknos it smilgos, ir apvalesnės damos susidomėjusios klausė aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo vedamo pristatymo ir specialių kapsulių naudojimo instrukcijų.

Susirinkusios moterys domėjosi ne tik "Figurella" lieknėjimo metodais, bet ir specialiai kūno linijoms dailinti skirtais kupolais. Ne vienai kilo klausimų, kokiu tikslu įlindus į kupolą reikia specialiais dirželiais prisegti rankas ir kojas.

Esą tai reikalinga norint priversti raumenis švelniai dirbti, pamažu didinant apkrovą.

Po fizinių pratimų pristatymo elito ponių laukė pažintis su atsipalaidavimo terapija technologiniame ovale, sulaukusi ne mažiau susidomėjimo ir aikčiojimų nei fiziniams pratimams atlikti skirti kupolai.

Vakaro šeimininkai pasirūpino ir vaišėmis. Naujais kūno liekninimo metodais susidomėjusios moterys vakarėlio metu mėgavosi įvairiais gėrimais ir prabangiais užkandžiais.

Kūno liekninimo ir stangrinimo procedūromis domėjosi buvusi verslininko Antano Boso žmona Loreta Bosienė su dukra Indre Bosaite, Irena Marozienė, Jurgita Tvarijonaitė, žurnalistės Jolanta Svirnelytė, Asta Dudurytė, aktorė Nijolė Narmonaitė, muzikologo Dariaus Užkuraičio draugė Nijolė Statkutė, Jolanta Sadauskienė, Sabina Repčenkienė, Sandra Chlevickaitė. Bičiules I. Marozienę ir J. Sadauskienę į šventę atlydėjo populiariausias Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)