Nors oficialiai nėra paskelbta, kada žurnalistė turėtų palikti LNK žinių tarnybą ir pereiti dirbti pas konkurentus, tačiau DELFI šaltinių duomenimis, tai turėtų įvykti visai netrukus.

Kaip teigiama, J. Svirnelytė turėtų dirbti TV3 televizijos laidoje „Savaitės komentarai“.

Pasiteiravus pačios žurnalistės, ar ši tikrai išeina dirbti iš LNK žinių tarnybos pas konkurentus, ji šio fakto nepaneigė, tačiau pridūrė, kad kol kas anksti apie tai kalbėti.

Žurnalistų pokyčiai televizijoje yra dažni, o migracija iš vienos televizijos į kitą jau nieko nebestebina.

Neseniai ilgametei LNK žinių vedėjai Astai Dudurytei teko susirasti naują darbą. Pastaroji jau dirba „Lietuvos ryto“ televizijoje, kur veda TV laidų prodiuserio ir žurnalisto Edvardo Žičkaus prodiusuojamą pokalbių ir diskusijų laidą „Negaliu tylėti“.

Tiesa, žurnalistė Irmina Frolova, 12 metų dirbusi ne vienoje TV3 laidoje bei „Savaitės komentaruose“, šį sezoną perėjo dirbti į LNK laidą „Valanda su Rūta“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją