Žinoma moteris apie skyrybų faktą patvirtino prieš mėnesį, tačiau kalbėdama apie nemalonų asmeninio gyvenimo tarpsnį nuo platesnių komentarų susilaikė.

Apie šeimyninio statuso pokyčius liudijo ir spaudos konferencijos dalyvius pristatančios kortelės, kuriose buvo nurodyti dalyvių vardai. Medai skirtoje kortelėje nebeliko jos buvusio vyro pavardės Anaya.

Spėjama, jog jos ir dabar jau buvusio sutuoktinio, Los Andžele gyvenančio krepšininko ir pedagogo, vienos televizijos įkūrėjos Liucijos Baškauskaitės sūnaus Vėjo Anayos keliai išsiskyrė dėl jausmams buvusio per didelio atstumo. Santuokoje pora išgyveno vos daugiau nei metus.

Kad ir kokių išbandymų neseniai M. Jonaitytei teko išgyventi, pirmadienį ji švytėjo laime. Moters bruožus naujos kartos „Max Factor“ priemonėmis „Colour Elixir“ ir „Ageless Elixir 2 in 1“ paryškino Dubajuje dirbantis, tačiau šiuo metu Lietuvoje viešintis vizažistas Aurimas Juodiškis.

„Kiekviena savo išvaizdai neabejinga moteris kosmetinėje visada turi kreminę pudrą, ypač atėjus šaltajam sezonui, kuomet po truputį nyksta vasaros įdegis, o odą norisi išlaikyti jaunatviškai šilkinę, - patarimais dalijosi A. Juodiškis. – O kas geriau pabrėš pulsuojantį moteriškumą, nei aistringa raudona spalva paryškintos lūpos?“

„Ryškiai raudonas lūpdažis yra būtent ta priemonė, kuri privalo budėti kiekvienos moters rankinėje, nes nežinai, kada jo gali prireikti. Jis tarsi moters slaptas ginklas, garantuotai suveikiantis ypatingoje situacijoje“, - šypsojosi Meda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją