Ankstesniame teismo procese buvo nutarta areštuoti M. Gelažniko kilnojamojo ir nekilnojamojo turto už 100 tūkst. litų, draudžiant juo disponuoti.

Tokį sprendimą Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas priėmė dėl to, kad M. Gelažnikas per visuomenės informavimo priemones viešai įžeidė bei apšmeižė mediką Kęstutį Blizniką.

Savo ruožtu M. Gelažnikas mediką K. Blizniką apskundė už nesunkų sveikatos sutrikdymą dėl neatsargumo ir netgi žmogaus veiksmų laisvės varžymų.

Šiandien teismo procese M. Gelažniko atstovas R. Simaitis prašė teismo paskirti medicinos ekspertizę, kuri padėtų nustatyti, kokie sužalojimai verslininkui buvo padaryti operacijos metu ir dėl ko išsivystė komplikacijos po jos. Tačiau bylą nagrinėjęs teisėjas Mindaugas Striaukas atmetė ir šį prašymą.

Teismo proceso metu abiejų šalių pateikti prašymai dėl papildomų liudininkų įtraukimo į bylos nagrinėjimą buvo patenkinti tik iš dalies.

Advokatas R. Simaitis prašė teismo į bylos nagrinėjimą įtraukti tris gydytojus, kurie prižiūrėjo M. Gelažniko sveikatą, kai šis išėjo iš ligoninės, tačiau teisėjas atmetė šį prašymą, savo sprendimą pagrįsdamas tuo, kad šie nėra susiję su pastarojo operacija.

Panašu, kad bylos nagrinėjimas užsitęs, kadangi tiek viena, tiek kita šalis turi papildomų prašymų teismui, todėl kitas teismo posėdis įvyksiantis rugsėjo pabaigoje, kur turėtų būti apklausti liudytojai, vargu ar bus paskutinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją