Kaip pasakojo jaunasis tėtis Dūnis, dukros krikštatėviais tapo daininkas Vaidas Baumila bei žmonos Dainės jauniausioji sesuo Rūta.

Dukra Smiltė buvo pakrikštyta kunigo Ričardo Doveikos. Krikšto vardą - Adelė, su Donato pritarimu, dukrai išrinko D. Baumilė.

Taip pat dainininkas, TV laidos vedėjas bei rūpestingas tėtis pasakojo, kad Dainė yra labai rūpestinga ir kruopšti šeimos švenčių planuotoja, todėl po ceremonijos šventės svečiams netrūko nei linksmybių, nei staigmenų, kurias paruošė pati žmona.

„Krikštynos tai ne pareiga. Mes gerbiame tradicijas, kurios yra perduotos iš kartos į kartą, todėl suprantame jų reikšmę. Tai kartu ir šeimos šventė, per kurią susirenka patys artimiausi žmonės, kurie džiaugiasi tavo laime drauge“,- širdį liejo D. Baumila.

DELFI taip pat pasiteiravo ir krikštatėvio V. Baumilos, kaip šis jaučiasi tapęs krikšto tėvu. „Nors būti krikštatėviu yra didžiulė atsakomybė ir svarbus vaidmuo mano gyvenime, tačiau kartu tai suteikia ir daug laimės. Džiaugiuosi brolio laime, o krikštaduktė yra pats didžiausias džiaugsmas mūsų šeimai“, - kalbėjo dainininkas, kurio artimiausiuose planuose, kaip pats teigė, vaikai dar nėra numatyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)