Prokuroras pirmadienį prašė nepradėti bylos nagrinėjimo, nes posėdyje nepasirodė visi liudytojai ir nukentėjusieji, tačiau teismas nusprendė bylą nagrinėti, kadangi visiems liudytojams buvo tinkamai pranešta apie posėdį.

Į posėdį atvyko šokėja Violeta Burneikienė, projekto
„Šok su manimi“ metu pasigedusi 250 Lt vertės „Coco Chanel“ kvepalų, tačiau civilinį ieškinį I. Jurgelevičiūtei pareikšti atsisakė.

Taip pat liudytoja šioje byloje tapo projekto „Šok su manimi“ dizainerė Kristina Mališauskienė. Nuostolių nepatyrusi moteris, ilgą laiką dirbanti šiame projekte, sakė į kalbas apie dingusius šokėjų daiktus nekreipusi dėmesio, nes ir ankstesnių laidų filmavimų metu moterys pasigesdavo savo daiktų, esą pamiršdavo ar pamesdavo.

Posėdžio metu taip pat apklausta ir pagalbinė šokėja Renata Gramauskaitė. Mergina daiktų nepasigedo, tačiau prisimena, jog kolegė prarado lūpų blizgį. Tuo metu merginos apie dingusį daiktą niekam nieko nesakė.

Į posėdį buvo pakviestos dvi vieno viešbučio, kuriame „Šok su manimi“ dalyviai linksminosi ir nakvojo, administratorės. Abi moterys tvirtino, jog nesulaukė viešbučio svečių (šokių projekto dalyvių) skundų dėl dingusių daiktų.

Už nusikaltimus, kuriais I. Jurgelevičiūtė yra kaltinama, baudžiamasis įstatymas numato laisvės atėmimą iki trejų metų. Kadangi dainininkė anksčiau yra neteista, realios laisvės atėmimo bausmės ji galėtų išvengti, jeigu pripažintų savo kaltę. Tiesa, to ji iki šiol nėra padariusi ir jai pareikštų kaltinimų viešai nekomentuoja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją