Į poros tuoktuves atvyko šeimos nariai ir artimiausieji bičiuliai. Tarp jų buvo TV laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, radijo laidų vedėjas Vytenis Sinkevičius bei prodiuserio Aro Vėberio sesuo Jurgita Jankauskienė bei kiti.

Jaunieji tuoktis atvyko senu tamsiu „Jaguar“, tačiau dar prieš ceremoniją surengė minifotosesiją Rūdininkų skvere prie daktaro Cemacho Šabado paminklo.

Nuotaka vilkėjo klasikinę šviesią suknelę, tamsius plaukus papuošė margomis gėlytėmis, rankose atsinešė margą puokštelę. V. Juozapavičius svarbiausiai asmeninio gyvenimo šventei rinkosi šviesius marškinius ir kelnes bei ryškius sportinius batus.

V. Juozapavičiaus ir V. Mociūnaitės bučinį priėmus santuokos sakramentą palydėjo tuoktuvių svečių plojimai. Išeinantys iš bažnyčios jiedu buvo apipilti gėlių žiedlapiais ir ryžiais.

Pora savo vestuvių svečius šampanu vaišino šventoriuje. Čia jie ir priėmė bičiulių sveikinimus ir dovanas. Šventinę atmosferą pagyvino specialiai šventoriuje įrengtoje pavėsinėje pagyvino fortepijono ir saksofono duetas.

Pora savo tuoktuves rimčiau atšvęs penktadienio vakarą restorane „Greenhall“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)