Projekto dalyvis Devidas Meškauskas neatsisakė išmėginti jėgas žvejodamas ir jau buvo susiruošęs užmesti meškerę, kai pasigirdo netikėtas jo partnerės Danguolės Stachuros „palauk, nemesk!“

Pasirodo, užsimojęs meškere Devidas kabliuką užmetė tiesiai ant Danguolės, o kabliukas įkibo tiesiai jai į liemenėlę.

Susrinkusieji juokavo, jog D. Meškauskas pagavo savo auksinę žuvelę ir žvejoti esą jam daugiau tiesiog nebereikia. Pasijuokę iš komiškos situacijos, Devidas ir Danguolė liemenėlėje įstrigusį kabliuką ištraukė patys.

Vos prasidėjus vakarėliui, susirinkusieji buvo pakviesti pasivaikščioti po mišką ir jame susitikti projekto dalyvius. Šokėjai miške sutiktą merginų grupės "Yva" lyderę Kristiną Ivanovą pasveikino tapus teta. Jurgitos Jurkutės klausiama, koks jausmas yra tapti teta, K. Ivanova tikino, jog žodžiais tą nusakyti sunku.

Neilgai trukus vakarėlio dalyviai priėjo ir jėgas medžių viršūnėse įrengtose trasose bandančius "Šok su manimi" dalyvius. Aktyviausiai karstėsi Katerina Voropaj ir Deivis, tačiau ne mažesnė atrakcija susirinkusiesiems atrodė šokėjų jodinėjimas žirgais. Sėkmingiausiai žirgą tramdė šokių projekte dalyvaujantis latvių atlikėjas Lauris Reinikis.

Papramogavę A. Guogos poilsio ir pramogų parke, "Šok su manimi" dalyviai atliko specialiai sukurtą kompoziciją, pademonstravo ir meilės, ir kovų elementus.

Vakarėlį vainikavo Anupriškių danguje nušvitusi milžiniška lazerinė projekcija, kviečianti į TV3 naujojo sezono ir Europos vyrų krepšinio čempionato atidarymą. Ją danguje buvo galima matyti kelių kilometrų spinduliu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją