Ankstesnių sezonų dalyvius traumos užklupdavo treniruotėse, o šiemet šokėjams pradėjo nesisekti už salės ribų. Justinas Lapatinskas priverstas bent trumpam palikti šokių salę, nes užsimetė ant kojos... motociklą!

„Nusipirkau naują motociklą, nežinau kaip viskas nutiko, bet jis užkrito ant manęs. Dabar mano koja – kaip „kaladė“, nors gal nieko tokio – patinimas atlėgs ir aš vėl visu pajėgumu repetuosiu, – sako optimistiškai nusiteikęs dainininkas. – Pas gydytojus nėra ko eiti. Gyvenime noriu išbandyti viską, o lėkti motociklu man didžiausias malonumas, kurio tikrai neatsisakysiu.“

„Mamyčių klubo“ vedėja Eglė Skrolytė-Liesienė taip pat neišvengė traumos. „Atrodo, susilaužiau kojos pirštą – vakar „baisiai“ ištino, o šiandien „nusidažė“ violetine, geltona ir mėlyna spalvomis. Gal tik sumušimas? – raminosi moteris. – Užsimečiau vaikų fortepijoną ant kojos. Nors instrumentas vaikiškas, vis tiek gana sunkus.”

Moteris pasirodyti gydytojui delsė: – „Ne pirmas ir ne paskutinis tas kojos pirštas, kaip nors šoksiu.“ Tačiau gydytojo verdiktas buvo vienareikšmiškas: „Pirštas lūžęs. Dėsime langetę.“

Projekto „Šok su manimi“ prodiuserė Neringa Kavaliauskienė viliasi, kad ir Eglė, ir Justas netrukus stos ant parketo ir toliau repetuos su savo partneriais Mariumi Gaižausku ir Greta Milišauskaite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją